Hoe kun je optimale prestaties waarborgen

Consumables-1

De enige manier om optimale prestaties te waarborgen van uw Hypertherm plasmasnijsysteem is het gebruik van originele Hypertherm slijtdelen. Onze slijtdelen zijn vervaardigd volgens de allernieuwste, prestatieverhogende technologieën en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Hypertherm staat achter zijn producten en ondersteunt deze met topservice en training

 

Webshop

Bezoek onze slijtdelen Webshop met de originele Hypertherm onderdelen 

 

Hoogste kwaliteitsnormen

De door Hypertherm ontwikkelde HyQ Sixsigma fabricageprocessen resulteren in onderdelen met hoge toleranties voor consistente prestaties, snede na snede. Wij passen de zogenoemde Lean manufacturing principles toe en zijn ISO 9001:2000 gecertificeerd, waardoor onze fabricageprocessen de allerbeste zijn.

 

Nieuwste technologie

Sinds 1968 bewijst Hypertherm dat innovatie de kosten voor het snijden van metaal kan verlagen. Wij focussen ons op de ontwikkeling van nieuwe technologieën die de snijsnelheid verhogen, de kwaliteit van het snijden verbeteren en de levensduur van slijtdelen voor oude en nieuwe Hypertherm systemen verlengen.

 

HPR260 XD torch

De beste service en training in de industrie

Via onze HySupport™ serviceinfrastructuur wordt uw Hypertherm leverancier ondersteund door professionals, de experts op het gebied van plasmasnijden. Of het nu gaat om klantenservice, training, onderdelen of technische service; Hypertherm en zijn partners zijn echt betrokken bij uw succes.

 

Het belang van kwaliteit

Een korte levensduur van slijtdelen verlaagt de productiviteit en verhoogt de kosten van de slijtdelen. Bij bepaalde specificaties van slijtdelen kan een tienduizendste van een inch (0,0025 mm) een dramatisch verschil maken als het gaat om kwaliteit en prestaties. Wij weten welke maten belangrijk zijn en vervaardigen elk origineel onderdeel volgens onze HyQ Six-sigma normen.

 

Onze technologie biedt waar voor zijn geld

Het overgrote deel van de kritische prestaties van een plasmasysteem vindt plaats in de toorts. Gasstromen onder hoge druk worden geregeld door de functies en de plaatsing van de slijtdelen voor het vormen van de plasmaboog, die een temperatuur van 22.000 °C bereikt. Zoals wij bij Hypertherm zeggen: “de vorm van de boog bepaalt de kwaliteit van de snede.” Wij hebben het wereldwijd grootste team van plasmaproces-ontwikkelaarsin dienst, die ontwerpen ontwikkelen waarmee de complexe taak vanvormen, inperken en centreren van de plasmaboog wordt uitgevoerd. Onze ontwerpen bieden superieuresnijsprestaties, terwijl de slijtdelen voldoende worden gekoeld om een ongeëvenaard lange levensduur ervan te waarborgen.

 

Consumables-2

Onze gepatenteerde technologie biedt

  •  Superieure snijkwaliteit en minder of helemaal geen nabewerking
  •  Hogere snijsnelheden en mogelijkheid om dikker metaal te snijden
  •  Aanzienlijk langere levensduur van slijtdelen
  •  Lagere operationele kosten en hogere productiviteit

 

Nieuwe technologieën worden vaak achteraf op oudere systemen toegepast, om de eigenaars van in werking zijnde Hypertherm systemen meer waar voor hun geld te bieden.